Urban Sport

portada_sh_2014

Les bicicletes elèctriques serie SHAVE e-Bikes, estan pensades per un maneig ràpid i esportiu i amb el seu baix pes són el millor soci per al teu exercici diari.

Els nostres enginyers han aconseguit integrar el motor en un suport més ampli que el proteigeix,  reforça el quadre i li dona més agilitat al conjunt, la seva aparença prima la fa sòlida i integrada. Un nou disseny de tub hidroformat aumenta la rigidesa, aquesta tecnologia permet posicionar lliurement el material per millorar la solidesa amb un pes mínim. Tots els cables estan completament integrats en l’estructura i per tant sense necessitat de manteniment.

La sèrie SH combina un pes mínim i una conducció esportiva amb un baix manteniment i confort clàssic. Les rodes grosses a prova de punxades i la forquilla d´alumini et donen una bona suspensió sense problemes. El seient i els punys fets de cuir tractat et portaràn amb comoditat.

Els components de les SH estan fets per al passeig diari, tots són sòlids i de primera qualitat. Sense parafangs de plàstic oscil·lant, sense trucs… Porta equipatjes prims i lleugers de Racktime, il·luminació de Supernova, canvis NuVinci automàtics o de distribució variable,  és la manera d’agafar una mica de respecte i la primera posició!

L´autonomia de la bateria és de fins a 190km (millors condicions (400 Wh) mode de terrenys poc accidentats , ECO , en cas contrari , de mitjana , de 80 a 120 km).

Fent clic en les imatges, podràs veure totes les fotos, fitxa tècnica i preu.

SH11_Roadster_web

SH11_comfort_web

SH9_Roadster_web

SH9_comfort_web

SH6s_speed_web

SH3_Roadster_web

SH3_Comfort_web

SH1_Roadster_web

No Comments Yet.

leave a reply