Ruta 1

Vols provar una bicicleta elèctrica? Fes una ruta per Sant Antoni de Calonge i gaudeix d’una nova experiència!

Ruta : Sant Antoni de Calonge

Recorregut : 8Km

Punt de sortida : Aposta x Elèctrica

ruta_santantoni

Amb sortida des del nostre local al centre del passeig marítim, ens dirigim vorejant la costa fins al mirador de Torre Valentina, on gaudirem d’una magnífica vista de tota la badia.

Des d’allà, prendrem camí fins a la part més alta de Sant Antoni de Calonge enfilant la rampa que ens portarà fins al càmping Treumal i on comprovarem una de les nombroses avantatges que ens dona el poder circular amb una bicicleta elèctrica. Ja de baixada, gaudirem d’una mica de velocitat i arribarem a la primera cruïlla on seguirem la ruta per l’interior del poble.

Seguint un dels carrers paral·lels al passeig marítim, però en sentit invers a l’iniciat, veurem l’església de Sant Antoni de Calonge, monument protegit com a bé cultural. El temple, que es va inaugurar el 1923, és d’estil neogòtic i és un edifici d’una sola nau de quatre trams i tres altars per banda. El 1936 la parròquia va ser destruïda i no va acabar la seva restauració fins a 1950.

Per la mateixa carrer, arribarem fins a començament del terme municipal de Palamós, on a l’alçada de la benzinera, donarem la volta per tornar de retorn per la part est del passeig marítim, fins al punt de sortida.web2

No Comments Yet.

leave a reply