Ruta 2

Vols provar una bicicleta elèctrica? Fes una ruta per Palamós o Calonge i gaudeix d’una nova experiència!

Ruta : Palamós

Recorregut : 16Km

Punt de sortida : Aposta x Elèctrica

ruta_palamos

Amb sortida des del nostre local, vorejarem la costa direcció nord pel passeig marítim on gaudirem de les meravelloses vistes de la badia. Un cop endinsats a Palamós, passarem pel camp de futbol de l’equip més antic de Catalunya, el Palamós Club de Futbol que va ser fundat en 1898.

Un cop deixat enrere el camp de futbol, ​​recorrerem el poble per la part de darrere i prendrem el carril bici que ens portarà fins a la platja de la Fosca. D’aquí ens dirigirem al mirador del Port Marina, situat a 30 metres d’altura sobre el nivell del mar i ja de baixada visitarem el port pesquer de Palamós.

De retorn agafarem el passeig marítim de tornada, que ens portarà fins al punt de partida situat al nostre local d’ Aposta xl’elèctrica.pmarina1

———————————————————————————————————-

Ruta : Calonge

Recorregut : 14Km

Punt de sortida : Aposta x Elèctrica

ruta_calonge

Prenent com a punt de sortida el nostre local al passeig marítim, ens dirigirem per una carretera comarcal interior tranquil.la cap al poble de Calonge, conjunt medieval famós pel seu castell, construcció del qual va començar al segle VIII i va ser fundat pels comtes de Girona. El monestir de Santa Maria del Mar, construït al segle XII també és significatiu. L’existència de nombrosos dòlmens i menhirs mostren la preferència que van tenir les cultures prehistòriques per aquest lloc i més tard també la va tenir la civilització romana que va fer servir Calonge com a lloc d’estiueig. Els descobriments en ceràmica ibèrica ens indiquen que aquest poblat té un origen no posterior al segle IV aC.

Un cop endinsats al poble, recorrerem l’interior pels seus estrets carrers i places fins arribar al castell. Ja des d’allà, sortirem vorejant la riera de Calonge que ens portarà fins a la platja de Sant Antoni on prendrem de nou el passeig marítim i anirem per la costa fins al punt de partida.calonge11

No Comments Yet.

leave a reply