Política de Privacitat

L´ús d´aquest lloc web està subjecte a les següents condicions. Preguem les llegeixi atentament. El fet d´accedir a aquest lloc web, al que es té accés a traves de la pàgina www.apostaxelectrica.com  (propietat d´Ecobeaa, S.C.P.) i de fer servir els seus continguts, implica que vostè ha llegit i accepta, sense cap reserva, les següents condicions.

1 – Condicions d´us

Els materials informatius o continguts, podran ser modificats, ampliats, reduïts, actualitzats o eliminats sense notificació prèvia podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

Dels enllaços (links) que hi ha en aquest lloc web i que redireccionen a l´usuari a uns altres llocs web gestionats per tercers en els que Ecobeaa, S.C.P. no en té cap tipus de control, Ecobeaa, S.C.P. no respon ni recomana o aprova els seus continguts, ni tampoc es fa responsable del seu estat.

Amb caràcter general, les relacions entre Ecobeaa, S.C.P. i els usuaris dels seus serveis telemàtics presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

L’ usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb Ecobeaa, S.C.P.  o qualsevol de les seves delegacions.

2 – Limitació de responsabilitat

L´usuari que faci servir aquest lloc web, ho fa sota la seva responsabilitat i risc. Ecobeaa, S.C.P. i els seus socis i col·laboradors no es fan responsables dels errors o omissions que hi pugui haver en els continguts d´aquest lloc web o altres continguts als que pugui accedir a traves del mateix (links), ni per qualsevol actuació realitzada sobre la base de dades de la informació que en ell es facilita.

Ecobeaa, S.C.P., no respon pels danys i perjudicis que es poguessin derivar d´interrupcions, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d´aquest sistema electrònic motivades per causes alienes a Ecobeaa, S.C.P., de retards, bloquejos en l´ús causats per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques o en el sistema d´internet o altres sistemes electrònics, així com de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control d´ Ecobeaa, S.C.P..

3 – Drets de Propiedat Intel-lectual

Tots els elements integrants d´aquesta website són merament informatius i propietat d´ Ecobeaa, S.C.P., o en determinats casos en té els drets de reproducció, estant subjectes a la legislació de protecció de drets de la Propietat Intel·lectual i Industrial que l´usuari ha de respectar. Igualment, tots els noms comercials, marques o signes distintius de qualsevol classe continguts en aquesta pàgina web d´ Ecobeaa, S.C.P. estan protegits per Llei.

L´usuari reconeix que els drets de la Propietat Intel·lectual sobre aquesta pàgina web, el seu disseny i codis, són titularitat d´ Ecobeaa, S.C.P., excepte que en la mateixa s´indiqui una titularitat diferent. La reproducció, distribució, comercialització o transformació no autoritzada de tals obres, ni tant sols citant les fonts, excepte per a ús personal i privat o bé amb el consentiment per escrit d´ Ecobeaa, S.C.P., constitueix una infracció dels drets de la Propietat Intel·lectual d´ Ecobeaa, S.C.P. o del titular dels mateixos.

4 – Protecció de Dades (RGPD)

D’acord amb el que s’estableix en el Reglament General de Protecció de Dades 2016/679 (RGPD) i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre sobre Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals, l’informem que les seves dades seran incorporades en el nostre sistema de tractament amb la finalitat de prestar-li els serveis sol·licitats o contractats, i enviar-li informació comercial dels nostres productes o serveis. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals. Les dades no es cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal i les tractarem sobre la base del seu consentiment o l’execució d’un contracte o per obligació legal.

Ecobeaa, S.C.P. no prendrà decisions automatitzades.

Així mateix, li informem de la possibilitat d’exercir els següents drets sobre les seves dades personals : dret d’accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i a retirar el consentiment prestat, enviant un correu electrònic a : info@apostaxelectrica.com

A més, l’interessat pot dirigir-se a l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.

LSSICE

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de  11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE), a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

Ecobeaa, S.C.P.
J-55171961
Passeig Josep Mundet, 84
17252 – Sant Antoni de Calonge
GIRONA
Telèfon : 972 091 855
Email: info@apostaxelectrica.com

No Comments Yet.

leave a reply