MTB

portada_xh_2014

Les bicicletes elèctriques serie XHAVE e-Bikes et proporcionaràn el plaer de poder rodar silenciosament  fora de l´asfalt. Tant si es tracta d’una rígida o d´una de suspensió total, aquestes bicicletes tiren endavant i et desafien a cada segon. Lleugeres, potents i fàcils de pilotar.

El nou disseny totalment renovat de la suspensió activa del darrere de 4 bar amb 140mm de recorregut ho supera tot. Combina la tecnologia més avançada amb un pes molt baix, bieles molt curtes i un compromís progressiu meravellós. Tot això, unit al motor centerdrive de Bosch fa que siguin un veritable  paradís per circular per la muntanya.

Amb les guies zeROller a la cadena i la transmissió en la posició perfecta per a l’eix principal es crea espai suficient per a la suspensió de llarg recorregut alliberant tant les forces de pedaleig com les del pes del pilot. L´elevació i l’optimització de la posició de l’eix del pedalier fa que hi hagi una posició de conducció dreta i integrada per obtenir el màxim confort i un control perfecte en totes les situacions. El nou muntatge del pivót de la direcció permet una bona funcionalitat amb una estabilitat sòlida a alta velocitat.

L´autonomia de la bateria és de fins a 190km (millors condicions (400 Wh) mode de terrenys poc accidentats , ECO , en cas contrari , de mitjana , de 80 a 120 km).

Fent clic en les imatges, podràs veure totes les fotos, fitxa tècnica i preu.

X7_Fully_web

X5_Fully_web

X3_Fully_web

X7_web

X5_web

X3_web

No Comments Yet.

leave a reply