Mobility

portada_mh_2014

Les bicicletes elèctriques MHAVE e-Bikes et donaràn la mobilitat quotidiana molt més enllà del que alguna vegada has experimentat amb una bicicleta. En el camí a la feina, un viatge de cap de setmana o les vacances en autocaravana, les MH et sorprendràn en cada moment. I en la nit , guardar-la es només qüestió de segons… El manillar i els pedals són molt fàcils de plegar. Això, unit al baix pes, et permet un fàcil transport, fins i tot en cotxes petits.

La geometria de la compacta MH combina un estil de conducció sòlid i rígid típic d´una bici clàssica junt amb la lleugeresa i l’agilitat de les rodes petites.  Tots els models amb marxes a l´eix, porten el nou sistema de tensat de la cadena que es realitza tant sols girant un cargol allen integrat.  No hi ha res més fàcil …

La MH9 HD (alta resistència) ve de sèrie amb els nous porta equipatjes súper forts de devant i darrere que també poden adaptar-se a les altres  MH.

L´autonomia de la bateria és de fins a 190km (millors condicions (400 Wh) mode de terrenys poc accidentats , ECO , en cas contrari , de mitjana , de 80 a 120 km).

Fent clic en les imatges, podràs veure totes les fotos, fitxa tècnica i preu.

MH11web

mh9hd_2014web

MH9_web

MH7_web

No Comments Yet.

leave a reply