IC ELECTRIC PATINETS

icpatinetes

Els patinets elèctrics ICe són d´alta qualitat i estàn equipats amb les últimes novetats del mercat. Es convertiràn en el teu mitjà de transport favorit i et faràn disfrutar dels trajectes gràcies a la seva fiabilitat i portabilitat. Són practics, sencills i còmodes, tots ells incorporen components de màxima qualitat i són íntegres, moderns i molt originals.

icpatinetesportada

MODELS, CARACTERÍSTIQUES I PREUS

——————

ICe-Q2 : 819€

Autonomía : 40 – 60Km, Velocitat màxima : 40Km/h, Motor : 500W, Batería : 48V – 13Ah, Pes : 15Kg

Aquest model gaudeix d’un disseny atractiu i original amb formes arrodonides en la seva plataforma i principals components. Aquests detalls podran aportar al patinet un toc distintiu enfront de la resta, sense deixar de banda la seva seguretat i manejabilitat.

Q2-EDITADAweb

D’altra banda, el característic display a tot color, permetrà a l’usuari poder visualitzar totes les propietats de les que disposa el patinet, com la bateria o la velocitat, així com poder entrar al menú per poder veure i fer servir totes les seves funcionalitats.

Q2-Displayweb

El fre del patinet elèctric Q2 està situat a la roda del darrere i utilitza fre de tambor que té una gran durada en comparació a altres tipus de fre ja que per exemple, estan millor protegits contra agents contaminants exteriors. A més d’això, l’ICE Q2, és pràctic, senzill i còmode amb components de màxima qualitat, fent d’ell, un patinet elèctric íntegre, modern i molt original.

q2-guardabarros-editadaweb

La seva estructura d’alumini forjat, al costat de l’àmplia plataforma, et aportaran més seguretat i estabilitat en la conducció. Disposa a més, d’un sistema de plegat i desplegat molt senzill i ràpid d’utilitzar perquè puguis transportar-lo i guardar allà on vulguis amb la major comoditat possible.

Q2-Plegadoweb

——————

ICe-Q3 : 869€

Autonomía : 40 – 60Km, Velocitat màxima : 40Km/h, Motor : 500W, Batería : 48V – 13Ah, Pes : 16Kg

Gaudeix d’un disseny amb formes totalment característiques i marcades sense deixar de banda el seu estil elegant i distingit. D’altra banda, també compta amb un display cuidat fins al més mínim detall i totalment adaptat a les necessitats de l’usuari i pot visualitzar totes les opcions que ofereix com els nivells de velocitat, la bateria, el quilometratge, etc.

Q3-5web

Els frens de disc incorporats tant a la roda davantera com del darrere permetran que l’acció de frenat sigui més enèrgica, obtenint per tant, un menor temps de frenada que es tradueix en una menor distància de parada garantint així l’estabilitat del patinet.

Q3-3web

A més d’això, l’ICE Q3, és pràctic, senzill i còmode amb components de màxima qualitat, fent d’ell, un patinet elèctric íntegre, modern i molt original. La seva estructura d’alumini forjat, al costat de l’àmplia plataforma, et aportaran més seguretat i estabilitat en la conducció. Disposa a més, d’un sistema de plegat i desplegat molt senzill i ràpid d’utilitzar perquè puguis transportar-lo i guardar allà on vulguis amb la major comoditat possible.

Q3-7web

———————

ICe-Q5 : 1.349€

Autonomía : 65Km, Velocitat màxima : 60Km/h, Motor : 1000W x 2, Batería : 52V – 18,2Ah, Pes : 35Kg

El patinet elèctric ICE Q5, totalment diferent a la resta, està dissenyat per a usuaris a qui els agrada l’alta velocitat però sempre amb precaució. Pensat per ser usat fora de les carreteres, ofereix un potent motor amb 1000WX2 i una velocitat aproximada de 65 km / h que barrejat amb una autonomia de 18.2Ah, és a dir, uns 60 km aproximadament, fan d’ell un patinet d’allò més interessant.

_R5I0180-25web

Aquest patinet elèctric, dotat amb l’última tecnologia del sector, et permetrà arribar a velocitats mai pensades per un vehicle d’aquestes característiques mantenint sempre la seguretat i sense deixar de banda la fiabilitat i la manejabilitat. Així doncs, s’ha de donar ús a aquest patinet elèctric sent totalment conscient de les característiques de les quals disposa.

_R5I0130-14web

El seu disseny de la plataforma i del manillar robust el caracteritza per sobre de la resta ia més et aportessin la seguretat necessària per poder circular i gaudir amb ell.

_R5I0124-10web

Al manillar podrem trobar les opcions per al canvi a doble motor (single / dual), així com un destacable display que et donarà informació en tot moment de l’estat del patinet, és a dir, la bateria, quilometratge total, velocitat, etc.

_R5I0203-30web

 

No Comments Yet.

leave a reply