IC Electric

ic17-1

L’èxit de la consciència social és una de les principals raons que mou a IC Electric a distribuir les seves bicicletes elèctriques. La passió per aquests vehicles i les sensacions de benestar que ens aporten, sumat a la convicció d’entendre la bici com a mitjà de transport alternatiu, reforça la nostra aposta per les bicicletes elèctriques.

ic2

Per que triar IC Electric? La filosofia d’ IC Electric es basa en oferir al client qualitat en els seus productes a un preu òptim. Tot això s’aconsegueix a través d’un servei post venda a l’alçada de les necessitats dels nostres clients.

ic6

Això passa per un servei tècnic compost per professionals formats per solucionar qualsevol problema que aparegui. Set anys distribuint bicicletes elèctriques a tot el món ens avalen, per a nosaltres el més important són els nostres clients i la seva confiança en IC Electric.

ic5

IC Electric ofereix una gamma per a totes les necessitats, còmodes bicicletes de passeig, urbanes adaptades a la ciutat, pràctiques plegables i bicicletes tot terreny per gaudir com mai de la muntanya.

ic8

Bateries d’última generació d´ió-liti, llarga autonomia i màxim rendiment, motors amb sistema PASS d’assistència al pedaleig, components de qualitat, confort, comoditat, aquestes són les principals característiques que IC Electric ofereix en totes les seves bicicletes elèctriques.

ic7

A més, la marca posa a la teva disponibilitat un Pla Renove a través del qual podràs obtenir una nova bateria per un preu inferior al del mercat.

ic9

Quan necessitis reposar la teva bateria, només hauràs de posar-te en contacte amb nosaltres o qualsevol punt de venda IC Electric i aportant la teva factura de compra, activarem el teu Pla Renove.

ic3

Vols provar les nostres bicicletes elèctriques? Ara tens la possibilitat de fer-ho, posa’t en contacte amb nosaltres i aprofita l’oportunitat! Acosta’t a la nostra botiga i les podràs provar sense cap compromís.

Cliqueu la imatge per descarregar el catàleg detallat dels models IC Electric.

ic4

Plume : 1.169€, Mini : 1.199€, Essens : 1.199€Efixed : 1.220€, Emax : 1.399€, Terra : 1.799€, Xfat : 1.699€, Alfa : 1.249€, Micro : 879€, Q1 : 699€

No Comments Yet.

leave a reply