Gocycle

gc17-1

Les bicicletes elèctriques Gocycle són una idea original de Richard Thorpe, un enginyer amb una carrera de 25 anys que ha treballat amb alguns dels noms més prestigiosos del món del motor, com McLaren Cars, Bentley, Audi, Ferrari i Mercedes.

Inspirades en l´alt rendiment i disseny dels F1Gocycle són les primeres bicicletes elèctriques d’aliatge de magnesi modelat per injecció de la història. Lleugeres, ambientalment sostenibles, amb estil, i amb l’energia elèctrica a la carta.

Gocycle és una bicicleta elèctrica resultat de la fusió de les experiències del dia a dia vivint a Londres, l´experiència en el disseny de vehicles lleugers i la visió de l’oportunitat de mercat d’oferir millors solucions en mobilitat.

gc17-2

Després d’haver conduit en bicicleta durant molts anys, puc donar fe de la llibertat que dona circular en dues rodes. Però també he tingut moltes experiències desagradables amb les bicicletes tradicionals, com arribar a la feina suat i haver de  canviar-me de roba, embrutar-me de greix amb la cadena, punxar una roda…

Al gener de 2002, la meva total insatisfacció amb el disseny tradicional de les bicicletes em va obligar a deixar McLaren Cars Limited, i des del meu pis de Londres, vaig començar a desenvolupar un nou tipus de motor de dues rodes dissenyat específicament per satisfer les necessitats de l’habitant de la ciutat moderna. Les bicicletes elèctriques Gocycle combinen potència, portabilitat i estil, i fan dels desplaçaments una diversió. Aquesta combinació única de beneficis conjunts fa a Gocycle diferenciar-se de la competència.

Estic profundament apassionat amb Gocycle , i espero que vostè decideix provar-ne una per si mateix.”

Richard Thorpe / Dissenyador de Gocycle ® /Fundador de Karbon Kinetics Ltd

Cliqueu les següents imatges per descarregar els catàlegs de la Gocycle G3.

Marine :

gc17-4

Urban :

gc17-6

Característiques :

gc17-5

G3 : 4.499€

No Comments Yet.

leave a reply