Flebi

flebi-web1

Bicicletes elèctriques per moure´t sense esforç ni ha moltes. Bicicletes elèctriques plegables que ocupin menys espai per poder transportar-les ja no tantes. I si a més, busques bicicletes elèctriques plegables i lleugeres perquè siguin manejables i així puguis portar-la amb tu a qualsevol lloc i combinar-la amb qualsevol altre mitjà de transport urbà segurament acabaràs amb una Flebi (Folding, Light and Electric Bike).

Aquesta és la proposta que et fem. Amb les bicicletes elèctriques Flebi podràs deplaçar-te còmodament per la ciutat, platja o por esportiu, a una velocitat adequada al medi sense esforç, perquè el treball el realitza el motor. És clar que si vols fer una mica d´exercici, és tan fàcil com desconnectar el sistema elèctric des del display de control i així la pedalada no portarà cap tipus d´assistència ni més ajuda que l´impuls de les teves cames, passant a ser una bicicleta plegable convencional.

Per descomptat, les bicicletes elèctrique Flebi, estan totalment homologades per rodar en via pública sense necessitat de cap permís de circulació, matrícula o assegurança. A diferència dels scooters o patinets elèctrics, una bicicleta elèctrica o de pedalada assistida no requereix res d´això sempre i quan compleixi el que estableix la normativa europea EN15194, que bàsicament consisteix a limitar la potència del motor als 250W, la velocitat de la bicicleta a 25Km/h i el funcionament de la mateixa al sistema de pedalada assistida sense fer ús de cap accelerador.

Flebi és la única empresa europea especialitzada exclusivament en bicicletes elèctriques plegables, disposant d´una gamma composta per diversos models dissenyats per cobrir qualsevol necessitat. Per começar, comptem amb la bicicleta elèctrica més llaugera del mercat, ideal per aquells que busquen la major portabilitat i la mínima mida, però també disposem de models plegables amb la máxima potència admesa i una envergadura apta per a tots els públics.

Et recomanem que les provis, és una experiència realment divertida, i si estàs interessat en comprar-ne una, provar-la serà la millor manera de comprovar-ho. Puja a la teva Flevi, la bicicleta elèctrica plegable més llaugera del mercat !

FLEBI SUPRA 2.0 : 1.049€

La Flebi Supra v2.0 Black 2018 Edition és la bicicleta amb més potència de la família Flebi. Els seus 250W et permeten desplaçar sense esforç i a gran velocitat tant en qualsevol terreny com pendent. Es plega en un segon i el seu sistema de petites rodes retràctils permet moure-la com si fos un carro. Integra la nova bateria Samsung de 11.6Ah que proporciona una alta autonomia alhora que extraïble, de manera que puguis carregar còmodament i substituir-la tu mateix quan s’esgoti la seva vida. Té canvis Shimano Nexus de 3 velocitats i una mida que admet usuaris de gairebé qualsevol envergadura.

supra2.0-1

supra2.0-2

supra2.0-3

FLEBI EVO 2.0 : 899€

La Flebi Evo 2.0 és una bicicleta elèctrica de disseny, amb una aparença realment elegant i moderna. El seu pes és de menys de 12kg, el que permet transportar-la còmodament, fins i tot portar-la a l’esquena dins de la bossa motxilla (opcional). Alhora compta amb la màxima potència legal de 250W, que t’ajuda a pujar pràcticament qualsevol pendent, i una bateria de 9A que proporciona una autonomia de més de 35km.

evo2.0-1

evo2.0-2

evo2.0-3

FLEBI JET 2.0 : 1.249€

Després de l’èxit dels models més petits de 16 “, Flebi irromp en el mercat de les 20″ amb una bicicleta elèctrica, plegable i lleugera però absolutament única i diferencial en aquest sector, fruit de l’experiència de la marca desenvolupant aquest concepte des de 2010 .
La Flebi Jet 2.0 és la única i-bike de 20″ amb el mecanisme de plegat basculant per compactar en 5 segons. El seu sistema d’arrossegament es recolza en les petites rodes retràctils del portaequipatges i permet moure-la com si fos un carro.
Integra la bateria Samsung de 11.6Ah que li atorga una àmplia autonomia, i la màxima potència permesa de 250W / 36V. Està molt ben equipada amb display LCD de 6 nivells, canvis Shimano de 6 velocitats i la resta de components de primer nivell.
I el seu pes total amb prou feines supera els 17 kg!

jet-1

jet-2

jet-3

No Comments Yet.

leave a reply