E-TWOW

e-twow-logo1

E-TWOW és un patinet elèctric plegable ecològic, lleuger, pràctic, de disseny vanguardista i molt fàcil d’usar. En tant sols 3 segons està llest per guardar-lo al cotxe o pujar-te al metro amb ell. Un cop plegat, les dimensions del patinet són de 94,5cm x 30cm x 13,5cm essent fàcilment transportat o emmagatzemat (per exemple a sota d´una taula, dins una maleta o en una taquilla d´un vestuari,  a sota els seients d´un autobús, del tren, a la oficina o escola).

E-TWOWweb

SISTEMA KERS

Utilitza la tecnologia KERS (sistema de recuperació d’energia cinètica) mitjançant la frenada regenerativa, això fa que la autonomia de la bateria augmenti considerablement. Aquest sistema també s’utilitza en els cotxes de Fórmula 1 i ara és la primera vegada que s´ha aplicat en un patinet elèctric! (Característica única en el mercat).

PES

Amb tant sols 10,7Kg és avui en dia el patinet més lleuger.

FRENADA

Fa servir un sistema de doble frenada. Per una banda disposa d´una frenada magnètica sense fricció a la roda del davant, aquesta és segura, suau i molt còmoda i es recomana principalment en moments de desacceleració. Disposa però també d´un fre d´emergència situat a la roda del darrera.

MOTOR

Brushless sense escombretes de 500W, situat a l´interior de la roda davantera encapsulat sense aire, aquesta és una tecnología militar.

LLUMS

El sistema de sensor encén automàticament tant al far de 6 leds blancs com la pantalla informativa quan les condicions de llum són baixes. Alguns models incorpores a més llum al darrera i llum de fre.

PNEUMÀTICS

Els pneumàtics estàn fets d´un material especial molt resistent, van sense aire i per tant no hi ha risc de punxades.

PANTALLA ELECTRÒNICA

El patinet porta a sobre del manillar una pantalla electrònica que permet tenir acces a tota la informació necessaria : distància total recorreguda, distància des de la última posada a cero, velocitat, nivell de bateria i temperatura ambiental.

SUSPENSIÓ

E-TWOW porta sistemes de suspensió tant a la part de davant com a la de darrera.

CONTROL DE CREUER

Pot configurar la velocitat desitjada i el patinet conservarà aquesta velocitat sense tenir que premer la palanca de l´accelerador. Aquesta funció pot ser fàcilment cancel.lada.

LÍMIT DE VELOCITAT

La legislació de molts paisos exigeix la limitació de la velocitat. Mitjançant l´us d´aquesta funció, un cop establerta la velocitat màxima, el motor quedarà limitat. Aquesta funció també pot ser fàcilment cancel.lada. Sense l´us d´aquesta funció, el patinet pot agafar velocitats superiors als 30Km/h.

ESTABILITAT

El disseny del patinet elèctric E-TWOW li dona estabilitat extraodinària i és fàcilment conduible fins i tot per persones que mai n´han fet servir cap. Això es deu a un perfecte repartiment de pesos i a una excepcional estructura del seu xassís. Fins i tot aguanta dempeus quan està plegat.

 

_R5I3021-27web

 

MODELS I PREUS

ECO S2 : 679€

Autonomia : 25Km, Velocitat máxima : 27Km/h, Motor : 350W, Bateria : Li-Po 24V 6,5Ah, Pes : 10,7Kg, Colors disponibles : Blanc, Negre.

BOOSTER S2 PLUS : 819€

Autonomia : 20 – 25Km, Velocitat máxima : 30Km/h, Motor : 500W, Bateria : Li-Po 33V 6,5Ah, Pes : 10,8Kg, Colors disponibles : Blanc, Negre, Gris, Vermell, Verd, Blau.

BOOSTER S (SAMSUNG 8,7) : 899€

Autonomia : 27 – 30Km, Velocitat máxima : 35Km/h, Motor : 500W, Bateria : Li-Po 36V 7,5Ah, Pes : 10,8Kg, Colors disponibles : Blanc, Negre, Gris, Vermell, Verd, Blau.

BOOSTER S (SAMSUNG 10,5) : 969€

Autonomia : 30 – 35Km, Velocitat máxima : 35 – 40Km/h, Motor : 500W, Bateria : Li-Po 36V 10,5Ah, Pes : 10,8Kg, Colors disponibles : Blanc, Negre, Gris, Vermell, Verd, Blau.

No Comments Yet.

leave a reply