AVE e-Bikes

logo_ave

Les bicicletes elèctriques AVE e-Bike són el concepte de mobilitat del segle 21. Combinen un estil de vida sostenible i saludable amb els requeriments del confort de la nostra generació equilibrant les necessitats de mobilitat amb la natura.

AVE significa “advanced vehicle engineering” i l’empresa va ser constituïda fa 6 anys per tal de desenvolupar biciclectes elèctriques innovadores i intel·ligents. Les bicicletes elèctriques AVE e-Bike no són exclusivament bicicletes a les que se’ls ha muntat un motor auxiliar. Estan fabricades a Alemanya i equipades amb els millors components del mercat. Conduint-ne una sentiràs que des del primer moment tú i màquina sou una única unitat.

Les bicicletes elèctriques AVE e-Bike reuneixen la perfecció de la bicicleta com a vehicle senzill i eficaç i l’ajuda suplementària que suposa el motor perquè l’esforç sigui més suportable. Per descomptat no són un esnobisme ni una excentricitat, com ho demostra el fet que, especialment a Centreeuropa, són ja una solució de transport personal en ciutats saturades : és un vehicle barat, de molt baix manteniment, ecològic i, gràcies al motor, idoni per a persones on la seva capacitat esportiva mai les hagués animat a circular amb bicicleta. D’altra banda, també hi ha les de versió esportiva (BTT), especialment destinades per a aquells que volen fer el mateix esport i esforç que amb una bicicleta estàndard, però volen arribar més lluny, pujar rampes que no haguessin mai imaginat o descobrir nous camins i rutes molt més llargues.

Fes clic a les imatges i veuràs els diferents models que hi ha en cada categoria.

TOURINGportada_th_2014_web

URBAN/SPORTportada_sh_2014

MTBportada_xh_2014

MOBILITYportada_mh_2014

No Comments Yet.

leave a reply